de sociale impact

sportschool

We oefenen om kansen te creëren ™

Schone en luchtige ruimte om
veilig sporten tijdens de COVID-19
Pandemie

Welkom bij

Hybride Prestatie

Welkom op de website van Hybrid Performance. Wij zijn meer dan alleen een sportschool; wij zijn een prestatie-instelling die zich toelegt op het aanleren van functionele bewegingspatronen en het ontsluiten van uw volledige atletische potentieel. Wij hebben gewerkt met topatleten zoals:
- Jason Wilnis, 3-voudig wereldkampioen kickboksen (2x Glory, 1x Showtime)
- Jahfarr Wilnis, wereldkampioen kickboksen (Enfusion)
- Khaled Kassas, wereldkampioen kickboksen (VAE)
- Darhan Ergeshov, Wereldkampioen MMA (MFN)
- Nabil Khachab, Wereldkampioen zwaargewicht (Glory Kickboxing)
- en nog veel meer!
We zijn nu verheugd om deze trainingsmethoden en -strategieën aan het publiek te kunnen aanbieden. De kloof tussen theorie en praktische toepassing overbruggen.
Bij Hybrid Performance geloven we dat iedereen een atleet in zich heeft die wacht om ontketend te worden. Ons doel is om u te helpen die innerlijke atleet aan te boren en uw ware potentieel te bereiken, ongeacht uw leeftijd of fitnessniveau. Wij zijn gepassioneerd over het bieden van een inclusieve en ondersteunende omgeving waar mensen van alle achtergronden kunnen gedijen. Kom naar onze nieuwe sportschool in het hart van Duivendrecht, Diemen & Amstel (HJE Wenckebachweg 200, 1069 AS Amsterdam) en u zult er niet meer van opkijken!

onze

benadering

snelheid

Dit is een training die we ook wel conditionering noemen. Denk aan lichte belasting met veel herhalingen. <(box jumps, running, kettlebell swings etc.). We do these workouts to train for an athletic body. BUILD A BODY THAT CAN GET THINGS DONE. Lots of sweating, high heart rate.

Sterkte

Dit is een workout gericht op het vergroten van maximale kracht. Hier gaat het vooral om samengestelde oefeningen die worden benadrukt. Zeer technische training met veel gewichtheffen en weinig herhalingen.
Vorige
Volgende

de cursussen

Hybrid Performance is een op maat gemaakt trainingssysteem voor lichaam en geest dat voldoet aan de behoeften van de nieuwe fitnessgeneratie. Het is gericht op prestaties, energieniveaus, weerstand, versterking, uithoudingsvermogen, snel reageren en een scherpe geest.

maat

Dit is een training gericht op klassiek bodybuilding. Doel: spiergroei. Herhalingen tussen 8-15, veel supersets enz. Beeldhouwen van het lichaam.

Inovatie + Motivatie = Resultaten

Gratis proefles

Gratis intake en proefles? Plan nu uw afspraak in via onze proeflesplanner! 

samen zijn we

slagen

Bekijk onze
beoordelingen op Google

4.5/5

worden deel uitmaken van de familie