Team

Hybrid Performance is opgericht door Duncan Boogard; een jonge sportondernemer met een groot sociaal hart. Met ons team willen we het leven van anderen verrijken. Enerzijds door te voldoen aan de veranderende sportbehoeften van de nieuwe sportgeneratie en anderzijds door jongeren in kwetsbare posities toekomstperspectieven te bieden.

Coaches

Duncan Boogard
Hoofdcoach

het team

Jamal Adrian
BODYBUILDING
Jimmy Coenen
(kick)boksen & MMA
Ling
Fitnesscoach Powerlifting

Onze toegewijde fitnesstrainer Ling traint al sinds 2021 verschillende medesporters na het succesvol afronden van verschillende fitnessgerelateerde cursussen. Daarnaast is Ling een door EREPS erkende trainer. Ling geeft met veel plezier en passie les in fitness en kracht
en zet zich als fitnesstrainer in om elke sessie het beste uit u te halen.

Sander Hendriks
Kracht- & conditietrainer

Onze eigen persoonlijke brug tussen wetenschap en praktijk, Sander Hendriks, is een perfecte mix van kennis en ervaring als het gaat om prestatietraining. Hij is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in zowel bewegingswetenschappen als sportwetenschappen, met jaren als kracht- en conditietrainer en meer dan 20 jaar ervaring in vechtsporten. Hij biedt deskundige begeleiding en een optimaal, goed afgerond trainingsplan om uw fitnessdoelen met wetenschappelijke precisie te bereiken, terwijl uw trainingen veelzijdig, boeiend en leerzaam blijven. Of u nu traint voor een specifieke sport of zich gewoon beter, sterker en gezonder wilt voelen, met Sander zult u gegarandeerd resultaten boeken.

Ilias Mehdizadeh
Fysiotherapeut - Specialist Schouders & Knieën

Onze toegewijde fysiotherapeut, Illias, heeft jarenlang zijn vaardigheden ontwikkeld om mensen te helpen hun sportieve doelen te bereiken en fysieke obstakels te overwinnen. Met een diploma in Fysiotherapie en zijn eigen therapiecentrum in Amsterdam Zuidoost, is Illias gespecialiseerd in het werken met atleten en mensen die revalideren na een operatie, met expertise in de werking van de schouder en, in het bijzonder, de knie. Of u nu een atleet bent die streeft naar topprestaties of iemand die op weg is naar herstel na een operatie, mijn doel is om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken en uw vitaliteit terug te winnen. Met persoonlijke aandacht, op bewijs gebaseerde technieken en een oprechte toewijding aan uw welzijn, ben ik er om u bij elke stap op uw weg naar een betere gezondheid te ondersteunen.

Saber Bohassani
Bokser & masseur tot krachttrainer

Saber Bohassani is een professional op het gebied van krachttraining.
training. Naast zijn werk bij Hybrid Performance werkt hij ook als performance coach bij een Eredivisie zaalvoetbalteam. Geïnteresseerd in sterker worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als uw coach belooft Saber samen het beste uit u te halen en u te laten genieten van het sporten!