Professionele atleten

Met trots stellen wij u onze veelgeprezen prestatieklas voor, onder leiding van onze oprichter en hoofdtrainer Duncan Boogaard. Duncan heeft jarenlange ervaring als specialist in topprestaties en heeft talloze atleten van wereldklasse getraind en gecoacht,
waaronder drievoudig wereldkampioen kickboksen Jason Wilnis, MMA weltergewicht wereldkampioen Darhan Ergeshov en Glory zwaargewicht uitdager Nabil Khachab, naast vele anderen.
De expertise van Duncan Boogaard gaat verder dan het trainen van individuele atleten. Hij heeft ook, in samenwerking met bestsellerauteur en high-performance coach Bram Swinnen, certificeringscursussen gegeven voor topcoaches in heel Europa en het Midden-Oosten. Honderden coaches uit verschillende sporten, waaronder de medische staf van de KNVB en prestatiecoaches van gerenommeerde voetbalclubs zoals Werder Bremen, Utrecht, PSV, Anderlecht, Borussia Dortmund, NEC en vele anderen hebben deze cursussen gevolgd.

Onze prestatielessen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van atleten uit verschillende disciplines te voldoen. Of u nu voetballer, MMA-vechter, bokser of een andere topsporter bent, ons programma is erop gericht om uw prestaties op een uitgebreide en systematische manier te optimaliseren.

PRESTATIEPRINCIPES ZIJN UNIVERSEEL, PRESTATIEPROGRAMMA'S ZIJN INDIVIDUEEL.
Onder begeleiding van onze topcoaches krijgt u ongeëvenaarde coaching gericht op het verbeteren van uw kracht, snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en algemene atletische vaardigheden. Onze prestatieklas bevat geavanceerde trainingsmethoden die speciaal op atleten zijn afgestemd, zodat u topprestaties kunt leveren en kunt uitblinken in uw gekozen sport.
Door deel te nemen aan onze prestatieklas krijgt u niet alleen de kans om samen met andere gemotiveerde atleten te trainen, maar wordt u ook deel van een gemeenschap die uw passie voor uitmuntendheid en succes deelt.
Maak gebruik van deze uitzonderlijke kans om te trainen met een gerenommeerde specialist op het gebied van topprestaties en leer van zijn ervaring met het begeleiden van topatleten en coaches. Word vandaag nog lid van onze sportschool en ontgrendel uw ware atletische potentieel. Welkom in een wereld van onbegrensde mogelijkheden!

Als u een sporter bent die uw prestaties wil verbeteren en met topcoaches en medesporters wil werken, dan is onze cursus met onze gepersonaliseerde trainingsaanpak de beste keuze voor u. Probeer het uit en u zult nooit meer achterom kijken. Vul het formulier in en we kunnen bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.