Over ons

Hybrid Performance is, zoals de naam al doet vermoeden, een hybride trainingsmethode. Onze trainers richten zich op drie trainingsdoelen en brengen deze samen in op maat gemaakte trainingsprogramma's. Grootte, snelheid, kracht! Dat is waar het bij Hyper Performance allemaal om draait.

onze
Missie

Bij Hybrid Performance geloven we dat iedereen een atleet in zich heeft die wacht om ontketend te worden. Ons doel is om u te helpen die innerlijke atleet aan te boren en uw ware potentieel te bereiken, ongeacht uw leeftijd of fitnessniveau. Wij zijn gepassioneerd over het bieden van een inclusieve en ondersteunende omgeving waar mensen van alle achtergronden kunnen gedijen.
Trainen om de gezondheid te verbeteren is een van de meest voorkomende doelen in de sportwereld, maar vaak vaag en verkeerd begrepen. Simpel gezegd komt het neer op het trainen van alle verschillende aanpassingen om op een basisniveau te trainen. Dit betekent het trainen van kracht en conditie door alle bewegingen, snelheden, intensiteiten en bewegingsbereiken heen. Het is niet vergelijkbaar met atletische prestatietraining, het IS atletische prestatietraining, alleen in een andere mate.
Onze missie is om ons te richten op functionele 'roterende' bewegingspatronen, die essentieel zijn voor zowel alledaagse activiteiten als atletische prestaties. In tegenstelling tot traditionele trainingsmethoden die zich richten op het trainen van spiergroepen, leggen wij de nadruk op het trainen van bewegingspatronen die u sterker, sneller en krachtiger maken, en vooral
beter voelen en bewegen.
Met kracht en fitheid in functionele bewegingen als kern, zijn er meer gedetailleerde onderliggende kwaliteiten die aangepakt moeten worden om het complexe doel dat gezondheid is, volledig te optimaliseren. Door elke kwaliteit op het juiste niveau te trainen, wordt u sterk, maar ook flexibel en wendbaar. U wordt energiek en explosief, maar ook duurzaam en evenwichtig. Onze coaches helpen u de theorie van trainen voor gezondheid tot in de kern te begrijpen en laten het u in de praktijk ervaren.
Ons team van ervaren coaches is toegewijd om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en daarbij prioriteit te geven aan blessurepreventie en gezondheid op de lange termijn. Wij bieden een hybride benadering van krachttraining, waardoor het de ultieme trainingsstrategie is voor snelheid, omvang, kracht en conditie. Bent u klaar om opnieuw te definiëren wat het betekent om een atleet te zijn? Doe met ons mee aan onze missie om atletiek onder de aandacht te brengen.
Samen bouwen we aan een sterkere, snellere en wendbaardere gemeenschap. Welkom bij Hybrid Performance waar atletiek floreert!

Duncan Boogards Elite Coaching Cursus

Welkom bij een geavanceerde coachingservaring, ontworpen voor leiders in de sportwereld. Als veelgevraagd specialist in topprestaties heb ik het voorrecht gehad om atleten van wereldklasse te coachen, waaronder kickbokskampioen Jason Wilnis en MMA-wereldkampioen Darhan Ergeshov.
Op maat gemaakt voor coaches, gedreven door resultaten
Ga met mij mee op een transformerende reis waarbij we diep in datagestuurde technieken duiken en de geheimen achter atletische topprestaties ontdekken. Deze cursus is exclusief ontworpen voor coaches die hun vaardigheden willen aanscherpen en ongeëvenaard succes voor hun atleten willen ontsluiten.
Bewezen expertise, wereldwijde impact
Door samen te werken met gerenommeerde clubs zoals Werder Bremen en Borussia Dortmund, heeft mijn
methoden hebben in heel Europa en het Midden-Oosten weerklank gevonden. Nu breng ik deze expertise rechtstreeks naar u.
Ontdek de wetenschap van succes
Ervaar een coachingsparadigma waarin elke strategie nauwkeurig is uitgewerkt om uw kracht te verbeteren,
snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen. Onze beknopte, resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat u praktische inzichten krijgt die een directe impact hebben op uw effectiviteit als coach.
Transformeer uw coachingspel vandaag nog!
Word niet zomaar een coach, maar een architect van topprestaties. Doe mee aan de cursus Elite Performance van Duncan Boogaard en til uw coachvaardigheden naar ongekende hoogten. Klaar om kampioenen te maken? Laten we nu beginnen!

Faciliteiten

De sportschool

Vorige
Volgende

FAQ

Hybrid Performance heeft vele trainingsmogelijkheden beschikbaar. Personal Training wordt aangeboden in één-op-één, duo en privé groepsvorm. Deze worden allemaal geleid door een gediplomeerde personal trainer en bieden een persoonlijke ervaring. Training in kleine groepen is vergelijkbaar met personal training, maar het is leuker omdat er meestal 4-8 mensen aan een sessie deelnemen en het zorgt voor een energieke sfeer waardoor u gemotiveerd blijft. 

Ja, dat hebben we! De club biedt de mogelijkheid om snel te douchen na een training. Onze club beschikt over douches en toiletten en kluisjes. 

Natuurlijk! Samen met onze fysiotherapeuten stellen we graag een training op maat samen. 

Wij bieden wifi aan. Hybrid Performance heeft een apart wachtwoord speciaal voor leden.