PT Fitness

Voor iedereen die op zoek is naar een personal trainer in de omgeving van Amsterdam! Hybrid Performance heeft een unieke manier van trainen waarbij u een maximale fysieke en mentale fitheid kunt bereiken. Wij zijn uw partner voor een gezonde levensstijl en een beter leven.

hybride prestaties voor blijvende resultaten!

één-op-één

Pt

De snelste weg naar uw doel! Train in uw eigen tempo, volg uw eigen programma en heb uw eigen personal trainer. Na een screening, metingen en een intake stellen we een programma samen dat het beste bij uw lichaam en schema past. 

DUO PT

Traint u samen met uw partner, vriend of collega? Dan is de Duo-training iets voor u. Heeft u niet hetzelfde sportieve niveau? Geen probleem voor ons. Uw personal trainer stelt een persoonlijk plan op voor u beiden. U traint samen, elk met een individueel trainingsprogramma gericht op uw persoonlijke doelen, wensen en fysieke mogelijkheden;

KLEINE groep Training

Traint u liever met uw eigen privégroep? Geen probleem. Bewegingskwaliteit staat voorop bij Hybrid Performance Academy. Dit betekent dat u, zelfs als u met een groep komt, dezelfde screening, metingen en intake per persoon individueel krijgt. Verzamel uw familie en vrienden en word samen fit!

Lichaamscontrole

Vooral nu is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden. Dat heeft immers heel wat voordelen, die nu van pas komen. Verbeter uw immuunsysteem. Wilt u weten of u lichamelijk sterk genoeg bent deze herfst? Wij bieden een uitgebreide nulmeting van 30 minuten, zodat u meteen weet hoe fit uw lichaam is. De Body Check is gratis voor Personal Training leden.