48 dagen lichaamstransformatie met Jorge

Het kan moeilijk zijn om te sporten met zoveel afleidingen en problemen die ons weghouden van de sportschool. Als we kunnen sporten, kan het nog moeilijker zijn om ons op de oefening te concentreren en afleidingen te negeren. Maar al te vaak werken we ons door een workout heen en schrappen die van onze lijst zonder na te denken over hoe we onze geestelijke gezondheid kunnen verbeteren. Dus hoe komen we door de afleidingen heen om het meeste uit onze workouts te halen?

Deskundigen zeggen dat we zonder een mindful benadering van een training het risico lopen op slechte resultaten of zelfs blessures. Mindfulness houdt in dat u aandacht besteedt aan uw ademhaling - en deze tot op zekere hoogte zelfs controleert. Ademhalingsoefeningen verbeteren ook uw geestelijke gezondheid. Gebruik deze drie gemakkelijk te onthouden technieken om uw ademhaling voor, tijdens en na het sporten te maximaliseren.

Vóór: Stel een duidelijke intentie

Stel een intentie op voor uw training, gezien de tijd en ruimte die u beschikbaar hebt. Een voorbeeldintentie kan zijn om ervoor te zorgen dat u ademt tijdens stressvolle momenten of om van uw rustperiodes te genieten door volledig aanwezig te zijn in uw ademhaling. Als u maar 30 minuten hebt, plaats uw training dan dienovereenkomstig en maak een duidelijke intentie. Herhaal die intentie regelmatig tijdens uw training.

Neem een moment voordat u begint om in te checken met uw lichaam door middel van ademwerk. Concentreer u op uw inademing en kijk waar de adem gemakkelijk in uw lichaam beweegt. "Span je je op bepaalde plekken aan?" vraagt Tory. "Dan kan het zijn dat u daar gespannen bent. Let op wat uw lichaam u vertelt en pas dat toe op uw training." Als u uw geestelijke gezondheid wilt verbeteren, begint dat met opletten.

Tijdens: Gebruik uw adem als leidraad

Wees u tijdens het sporten bewust van uw ademhaling. Als uw in- en uitademingen korter en sneller worden, is dat een reactie op het werk dat uw lichaam doet. "Als u zich schrap zet of uw adem inhoudt, is het mogelijk dat u zich te veel inspant," zegt Tory. Als u uw ademhaling op de juiste manier gebruikt, vermindert u stress, begeleidt u uw training en verbetert u uw geestelijke gezondheid.

Als u met een partner traint, kunt u de jij-gaat-ik-gaat-techniek gebruiken.

"Terwijl uw partner oefent, kunt u herstellen met een opzettelijke ademhaling, waardoor uw hartslag vertraagt. Synchroniseer bij partneroefeningen uw bewegingen en ademhaling," vertelt Tory. "Dit zal de emotionele verbinding tussen u accentueren en versterken."

Na: Herstellen met ritmische ademhaling

Versnel het herstel door ademhalingsoefeningen in uw rekoefeningen op te nemen. "Concentreer u op de gebieden die u tijdens de training hebt belast," zegt Tory, "Adem in de stretch en open dat weefsel."

Het doel is om zo snel mogelijk in een ontspannen toestand terug te keren naar een ritmische neusademhaling. Door uw lippen te sluiten en u te concentreren op het ademen door uw neusgaten, krijgt uw lichaam een seintje om te ontspannen door het ritme van de herhaling.

Consistentie is belangrijker dan perfectie. Als u uw geestelijke gezondheid wilt verbeteren, hoeft u niet uw hele routine drastisch te veranderen, maar kunt u gewoon beginnen met het integreren van mindfulness en ademwerk in uw bestaande routine. 

"

Hoe kleiner de verandering, hoe duurzamer deze zal zijn. Zeg niet tegen uzelf dat u elke minuut van uw training mindful zult zijn. U zult afgeleid raken. Blijf gewoon terugkomen bij uw ademhaling.

Nu het in uw gereedschapskist zit, kunt u op elk moment terugkeren naar mindful ademen als een andere manier om aan uw conditie te werken, zowel lichamelijk als geestelijk. Dus haal gewoon adem.

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is uw eerste bericht. Bewerk of verwijder het, begin dan met schrijven!